Tekam Telecom ble nylig resertifisert som miljøfyrtårn i tre nye år. Dette innebærer at vi igjen har oppnådd strenge krav innen forskjellige områder som arbeidsmiljø, transport, innkjøp og avfallshåndtering for å nevne noen. Som miljøfyrtårn får man gode forutsetninger til å bidra til å oppnå flere av FNs bærekraftsmål.

Miljøfyrtårn er en nasjonal miljøsertifiseringsordning driftet av Stiftelsen Miljøfyrtårn. I 2017 ble de anerkjent av EU, samt at programmet har mottatt hederspris for årets markedsfører i Vest-Agder i 2000 og i 2001 fikk de tildelt hederspris på Synergi 21-konferansen i Stavanger. De har også mottatt en internasjonal pris fra det britiske Instituite for Social Invention i London, «Best social innovation».

Å være miljøfyrtårn gir bedrifter flere fordeler som blant annet rundt kostnadskutt, senke sykefraværet, oppnå konkurransetrinn og ikke minst minske bedriftens miljøpåvirkning.

Vi er ihvertfall veldig stolte over at vi nok en gang ble godkjent som miljøfyrtårn i tre nye år, og gleder oss til å fortsatte arbeidet med å minske vår miljøpåvirkning.

 

Kilder

Miljøfyrtårn