1. desember markerer ikke bare startskuddet på nedtellingen til jul. Det er også røykvarslerdagen. Røykvarslerdagen er et samarbeid mellom Norsk brannvernforening, DSB, DLE, Brannvesenet og Gjensidige for å minne oss på å bytte batteri i røykvarsleren, og sjekke at de fungerer.

Når det kommer til brann er tid avgjørende. Tidlig varsling ved en brannvarsler kan redde mange liv. Derfor er det viktig at alle røykvarslere sjekkes og byttes batteri på minst én gang i året. Om du er en av de som venter til det piper i røykvarseleren så må du huske at det kan skje mens du er bortreist, da er det ikke sikkert du oppdager det før det er for sent. Gjør det derfor til en vane oppi førjulsforberedelsene og bytt batteri på røykvarslerdagen!

Med et godt sikret hjem vil du fange opp røykutviklig i en tidlig fase og det er større sannsynlighet at du kan redde både deg og dine, samt hjemmet deres. Ved tidlig varsling kan beboere slukke brannen før den utvikler seg, eller få alt det viktigste ut av huset før det er for sent.

Vi i Tekam har en smart alarm løsning med varsling i app, som gir deg trygghet om du ikke er hjemme i det røykutviklingen finner sted, samt at alarmsentralen tar kontakt med deg med en gang. Røykvarsleren lager også selvfølgelig lyd. Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig prat eller om du har noen spørsmål rundt vår smart alarm.

Grunnpakke BrannKun 399,- per måned*

Pakken inneholder

1 Hjemmesentral
3 Røykvarslere
1 Smartsirene

*Månedsprisen gjelder for de første tre årene, deretter reduseres prisen til 249,- per måned. Abonnementprisen inkluderer oppkobling til døgnbemannet FG-godkjent alarmstasjon.