Oppussing

Når du skal pusse opp hjemme er det ofte behov for endringer på det elektriske i huset. Enten du skal bare pusse opp et rom eller har et større prosjekt i vente er det lurt å tenke på sammenhengen med alt det elektriske og hvordan det skal fungere best mulig for dine bruksområder. Fungerer oppsettet som det er før oppussingen eller burde det gjøres endringer i forhold til plassering av stikkontakter, belysning, høyttalere, oppvarming etc.

Utformingen på de elektriske komponentene er det også mange som ønsker å oppdatere i et oppussingsprosjekt. Farger, størrelser og former er også valg som tas. Alle disse valgene kan det være vanskelig å ta på egenhånd og det kan være lurt å spørre en fagmann om hjelp.

Ring ThomasSend mail

Smarthus

Når man først skal pusse opp og friske opp det elektriske i et hus er det mange som kunne tenke seg å gjøre huset litt smartere. Vi i Tekam har vår egen smarthusløsning som det også er mulig å koble opp både brann- og innbruddsalarm til, og alt kan styres via en og samme app – Tekam Smarthus. Systemet vårt er enkelt å bygge på og har mulighet til å koble opp mange forskjellige komponenter slik at du kan oppfylle dine smarthusdrømmer.

Vi monterer også smarthusløsninger fra andre leverandører dersom du har et mer komplekst system i tankene.

Smarthus