Belysning

Når man skal velge belysning er det viktig å tenke på hvor og hva belysningen skal brukes til for å få tilpasset det til dine behov. Riktig belysning tilfører boligen sin høyere standard og kan til og med øke livskvaliteten din. Utvalget på både funksjonalitet og utseende kan fort bli overveldende for de fleste. Sammen finner vi en løsning som er tilpasset dine ønsker og behov.

Ring ThomasSend mail

Innendørsbelysning

For å optimalisere innendørsbelysningen i din bolig må man vite hva lyset skal benyttes til i hvert rom. For eksempel kan belysning på et bad gjøres på mange forskjellige måter. Noen ønsker muligheten til å dimme lysene på en trøtt morgen mens andre ønsker sterke lys for å våkne og starte dagen. Typen belysning og plassering har en innvirkning på hvordan man opplever rommet. Å lyssette rommene i boligen din på en både praktisk og innbydende måte er derfor viktig, men kan også være ganske utfordrende å finne ut av på egenhånd.

Utendørsbelysning

Belysningen på utsiden av huset er det kanskje mange som overser viktigheten av. Det finnes utallige muligheter for å gjøre belysningen til en attraktiv del av arkitekturen av boligen din. Det meste er mulig, så her er det viktigste dine ønsker og behov. Utendørsbelysning kan gi huset ditt mer enn bare et dekorativt aspekt, det kan også ha en mer praktisk betydning. Belysning rundt huset gir deg også ekstra sikkerhet mot innbrudd. Godt belyste boliger har statistisk sett færre innbrudd enn boliger med mindre belysning.

Uansett hva dine belysningsbehov er kan vi hjelpe deg med både utvalg og installasjon.