Elektriker i Trondheim og omegn

Tekam utfører det aller meste av elektrotjenester. Uansett om du trenger en rutinemessig el-sjekk eller oppgradering av sikringsskap, stiller vi med sterk kompetanse og et serviceinnstilt hode. Skal du for eksempel pusse opp og gå for en smarthus-løsning, eller ønsker du å installere solcelleanlegg på hytta? Ta en prat med oss, så hjelper vi deg gjerne. 

Ta kontakt

Elbillader

Har du kjøpt deg elbil og har behov for installasjon av hjemmeladestasjon? Vi hjelper deg med å finne den ladestasjonen som passer best for dine behov.

Les mer

El-sjekk

Feil på elektriske anlegg er en av de største synderne til boligbranner. Det anbefales derfor å gjennomføre en el-sjekk minst hvert femte år.

Les mer

Belysning

Belysningen i en bolig bør tilpasses bruksområdet det skal benyttes for. Sammen finner vi en løsning som er både dekorativ og praktisk.

Les mer

Oppussing

Skal du pusse opp? Da er det lurt å tenke på det elektriske anlegget. Uavhengig av størrelsen på oppussingsprosjektet kan vi hjelpe deg med dine elektrikerbehov.

Les mer

Nybygg

Har du kjøpt drømmetomta og begynt å tenke på hvordan du skal bygge opp det nye hjemmet ditt? Når du skal bygge et nytt hus er det mange valg man må ta i henhold til det elektriske.

Les mer

Sikringsskap

Sikringsskapet er hjertet i det elektriske anlegget i boligen din. Det er derfor viktig at det er oppdatert etter dagens forbruk av elektronikk.

Les mer

Solcelle

Strømprisene øker. Vurderer du solcelleanlegg?

Vi kan hjelpe deg!

Les mer

Smarthus

Våre elektrikere kan montere ditt smarthus. Uansett om du allerede har et system i tankene eller om du ønsker Tekams egen smarthusløsning.

Les mer